Home
Exams
BANK PO MCQs
Page 13
39000+ Important MCQs for BANK PO
39000+ MCQs for BANK PO are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning BANK PO MCQ Questions.
Learn BANK PO MCQs with answers [Page 13 of Department 106]
121) Statements : All pens are chalks. All chairs are chalks.
Conclusions :
I. Some pens are chairs.
II. Some chalks are pens.
(A) Only conclusion I follows
(B) Only conclusion II follows
(C) Either I or II follows
(D) Neither I nor II follows
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
122) Statements : Bureaucrats marry only intelligent girls. Tanya is very intelligent.
Conclusions :
I. Tanya will marry a bureaucrat.
II. Tanya will not marry a bureaucrat.
(A) Only conclusion I follows
(B) Only conclusion II follows
(C) Either I or II follows
(D) Neither I nor II follows
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
123) Statements : Some engineers are fools. Anand is an engineer.
Conclusions :
I. Some fools are engineers.
II. Anand is a fool.
(A) Only conclusion I follows
(B) Only conclusion II follows
(C) Either I or II follows
(D) Neither I nor II follows
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
124) Choose the word which is different from the rest.
(A) Tortoise
(B) Frog
(C) Rat
(D) Snake
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
125) Choose the word which is different from the rest.
(A) Tulsidas
(B) Sheridan
(C) Kalidas
(D) Shakespeare
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
126) Choose the word which is different from the rest.
(A) Record
(B) Shorthand
(C) Morse
(D) Codes
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
127) Choose the word which is different from the rest.
(A) Arrow
(B) Missile
(C) Sword
(D) Bullet
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
128) Choose the word which is different from the rest.
(A) Tomato
(B) Carrot
(C) Radish
(D) Brinjal
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
129) Find the correctly spelt word.
(A) Inundated
(B) Innundated
(C) Innandated
(D) Inandated
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
130) Find the correctly spelt word.
(A) Commission
(B) Commisson
(C) Commision
(D) Comission
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of BANK PO Department : 106 | Page : 13
Jump to Go
TAGs: BANK PO mcqs, important BANK PO mcqs, important BANK PO questions,
BANK PO questions, mcq for BANK PO, important mcq for BANK PO, mcqs for BANK PO, mcq questions for BANK PO, mcq question for BANK PO, prepare online for BANK PO