Home
Exams
AIR FORCE MCQs
Page 17
20000+ Important MCQs for AIR FORCE
20000+ MCQs for AIR FORCE are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning AIR FORCE MCQ Questions.
Learn AIR FORCE MCQs with answers [Page 17 of Department 40]
161) Complete the series....
3691, 6931, 9361, 3691, ?
(A) 1963
(B) 6931
(C) 3961
(D) 1369
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
162) Direction: Which one set of letters when sequentially placed at the gaps in the given letters series shall complete . m - nm - n - an - a -ma -
(A) ammanm
(B) amammn
(C) aamnan
(D) aartimnn
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
163) Direction: Which one set of letters when sequentially placed at the gaps in the given letters series shall complete . w- uww --w - xuw-x-w
(A) xxwwuu
(B) xuwuwx
(C) xxuwwu
(D) xwuuxw
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
164) Complete the series....
7, 22, 37, ? , 67, 82
(A) 40
(B) 62
(C) 52
(D) 42
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
165) Direction: Which one set of letters when sequentially placed at the gaps in the given letters series shall complete . ZYX-W-YZZ-XWWXY -
(A) WXYZ
(B) WYXZ
(C) WXZY
(D) XYZW
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
166) Direction: Which one set of letters when sequentially placed at the gaps in the given letters series shall complete . _bcc_a abc_baab_
(A) acac
(B) abcc
(C) abac
(D) aebe
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
167) Complete the series....
ICE, JDF, KEG, LFH, ?
(A) MHG
(B) MGI
(C) HHI
(D) MIG
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
168) A C F K ?
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
169) Direction: Which one set of letters when sequentially placed at the gaps in the given letters series shall complete . b_ f_ _ _dfg_
(A) gdggb
(B) dggbg
(C) bgdgg
(D) dgggb
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
170) Complete the series....
CBA, ABC, ABCD, DCBA, ABODE, ?
(A) EDCBA
(B) CABD
(C) DBAC
(D) BACD
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of AIR FORCE Department : 40 | Page : 17
Jump to Go
TAGs: AIR FORCE mcqs, important AIR FORCE mcqs, important AIR FORCE questions,
AIR FORCE questions, mcq for AIR FORCE, important mcq for AIR FORCE, mcqs for AIR FORCE, mcq questions for AIR FORCE, mcq question for AIR FORCE, prepare online for AIR FORCE