Home
Exams
AIR FORCE MCQs
Page 13
20000+ Important MCQs for AIR FORCE
20000+ MCQs for AIR FORCE are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning AIR FORCE MCQ Questions.
Learn AIR FORCE MCQs with answers [Page 13 of Department 40]
121) Change the voice:
They told us to walk on the right track.
(A) We were told to walk on the right track.
(B) We are told to walk on the right track.
(C) We are being told to walk on the right track.
(D) We were being told to walk on the right track.
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
122) Fill in the blank with suitable word:
These boys go to college ........ college bus.
(A) by
(B) on
(C) to
(D) for
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
123) Fill in the blank with suitable word:
Manisha was very angry with me. She didn’t speak to me ........... a week.
(A) for
(B) during
(C) while
(D) No Preposition Needed
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
124) Fill in the blank with suitable:
I was invited ........ tea by his mother.
(A) for
(B) to
(C) with
(D) in
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
125) Fill in the blank with suitable word:
He died ....................... heart failure.
(A) along
(B) of
(C) for
(D) after
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
126) Fill in the blank with suitable word:
His path is beset ............ many difficulties.
(A) with
(B) to
(C) for
(D) of
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
127) Fill in the blank with suitable word:
He lives .............. Delhi.
(A) in
(B) by
(C) from
(D) on
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
128) Fill in the blank with suitable word:
I forgot my umbrella ........ the bus.
(A) in
(B) into
(C) onto
(D) on
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
129) Fill in the blank with suitable word:
They will go to Bengalore ........ plane.
(A) on
(B) in
(C) by
(D) from
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
130) Fill in the blank with suitable word:
We met a lot of people .................... our holiday.
(A) for
(B) during
(C) while
(D) No Preposition Needed
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of AIR FORCE Department : 40 | Page : 13
Jump to Go
TAGs: AIR FORCE mcqs, important AIR FORCE mcqs, important AIR FORCE questions,
AIR FORCE questions, mcq for AIR FORCE, important mcq for AIR FORCE, mcqs for AIR FORCE, mcq questions for AIR FORCE, mcq question for AIR FORCE, prepare online for AIR FORCE