Home
Exams
BANK PO MCQs
Page 14
39000+ Important MCQs for BANK PO
39000+ MCQs for BANK PO are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning BANK PO MCQ Questions.
Learn BANK PO MCQs with answers [Page 14 of Department 63]
131) Find the error part:
In spite of being (a)/very busy at project work (b)/he saves time (c)/to the relatives. (d)
(A) In spite of being
(B) very busy at project work
(C) he saves time
(D) to the relatives
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
132) Find the error part:
(a) It is my pleasure /(b) to congratulate you for your success /(c) in the Civil Services Examination /(d) No error.
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
133) Find the error part:
(a) We disposed off /(b) our old furniture /(c) before moving to Mumbai. /(d) No error.
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
134) Find the error part:
(a) We will have to await for /(b) the result /(c) as the management is on strike. /(d) No error.
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
135) Find the error part:
Some persons (a)/get promotions (b)/even if they are not (c)/worthy for them. (d)/
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
136) Find the error part:
(a) Our teacher /(b) emphasised on /(c) the use of correct grammar. /(d) No error.
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
137) Find the error part:
(a) There appears /(b) to be very little /(c) understanding among the two brothers /(d) No error.
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
138) Find the error part:
(a) There is no rule /(b) regarding the length of a precis /(c) with relation to /(d) that of the original passage.
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
139) Find the error part:
The persons who are (a)/suffering from diabetes are (b)/advised to substitute (c)/saccharine by sugar. (d)/
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
140) Find the error part:
His mother is not well (a)/but he (b)/ does not look for her (c)/properly. (d)/
(A) His mother is not well
(B) but he
(C) does not look for her
(D) properly
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of BANK PO Department : 63 | Page : 14
Jump to Go
TAGs: BANK PO mcqs, important BANK PO mcqs, important BANK PO questions,
BANK PO questions, mcq for BANK PO, important mcq for BANK PO, mcqs for BANK PO, mcq questions for BANK PO, mcq question for BANK PO, prepare online for BANK PO