39000+ Important MCQs for BANK PO

39000+ MCQs for BANK PO are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning BANK PO MCQ Questions.


Learn BANK PO MCQs with answers [Page 19 of Department 63]

B

Brijesh Goswami • 9.45K Points
Tutor III English

181) Change the voice:
The Romans expected to conquer Carthage.

  • (A) Carthage was expected to be conquered by the Romans.
  • (B) The Romans were expected to conquer Carthage.
  • (C) It was expected by the Romans that they would conquer Carthage.
  • (D) The Romans expected to have conquered Carthage.
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

B

Brijesh Goswami • 9.45K Points
Tutor III English

182) Change the voice:
The residents celebrated the Independence Day.

  • (A) The Independence Day is celebrated by the residents.
  • (B) The Independence day was celebrated by the residents.
  • (C) The Independence Day has been celebrated by the residents.
  • (D) Celebration of Independence Day was done by the residents.
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

B

Brijesh Goswami • 9.45K Points
Tutor III English

183) Change the voice:
I saw him leaving the house.

  • (A) He had been seen leaving the house.
  • (B) He was seen to be leaving the house.
  • (C) Leaving the house he was seen by me.
  • (D) He was seen leaving the house by me.
Correct Answer - Option (D)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

B

Brijesh Goswami • 9.45K Points
Tutor III English

184) Change the voice:
Who teaches you English?

  • (A) By whom were you taught English?
  • (B) By whom are you taught English?
  • (C) English is taught by whom?
  • (D) By whom will you be taught English?
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

B

Brijesh Goswami • 9.45K Points
Tutor III English

185) Change the voice:
People claim to have seen the suspect in several cities.

  • (A) The suspect is being seen in several cities.
  • (B) The suspect has been the people in several cities.
  • (C) The suspect is claimed to have been seen in several cities.
  • (D) The suspect was seen by people in several cities.
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

B

Brijesh Goswami • 9.45K Points
Tutor III English

186) Change the voice:
His pocket has been picked.

  • (A) They have his pocket picked
  • (B) Picking has been done to his pocket.
  • (C) Picked has been his pocket.
  • (D) Someone has picked his pocket.
Correct Answer - Option (D)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

B

Brijesh Goswami • 9.45K Points
Tutor III English

187) Change the voice:
Rain disrupted the last day's play between India and Sri Lanka.

  • (A) The last day's play of India and Sri Lanka was disrupted by rain.
  • (B) India and Sri Lanka's play of the last day was disrupted by rain.
  • (C) The last day's play between India and Sri Lanka was disrupted by rain.
  • (D) The last day's play between India and Sri Lanka were disrupted by rain.
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

B

Brijesh Goswami • 9.45K Points
Tutor III English

189) Change the voice:
A lion may be helped even by a little mouse.

  • (A) A little mouse may even help a lion.
  • (B) Even a little mouse may help a lion.
  • (C) A little mouse can even help a lion.
  • (D) Even a little mouse ought to help a lion.
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

B

Brijesh Goswami • 9.45K Points
Tutor III English

190) Change the voice:

  • (A) Match winning is our hope.
  • (B) The match is hoped to be won.
  • (C) It is hoped that the match will be won by us.
  • (D) Winning the match is hoped by us.
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

You are learning MCQ Questions of BANK PO Department : 63 | Page : 19

Jump to

TAGs: BANK PO mcqs, important BANK PO mcqs, important BANK PO questions, BANK PO questions, mcq for BANK PO, important mcq for BANK PO, mcqs for BANK PO, mcq questions for BANK PO, mcq question for BANK PO, prepare online for BANK PO