39000+ Important MCQs for BANK PO

39000+ MCQs for BANK PO are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning BANK PO MCQ Questions.


Learn BANK PO MCQs with answers [Page 10 of Department 158]

M

Mr. Dubey • 100.69K Points
Coach English

91) Improve the sentence if required.
The staff members wanted he to take over as the secretary to the MD.

  • (A) him to take over
  • (B) he should take over
  • (C) him to taken over
  • (D) him for a take over
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

M

Mr. Dubey • 100.69K Points
Coach English

92) Improve the sentence if required.
Pilgrims visit the shrine throughout the year but influx has great during festival days.

  • (A) influx was great
  • (B) has great influx
  • (C) has been great influx
  • (D) influx is greater
Correct Answer - Option (D)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

M

Mr. Dubey • 100.69K Points
Coach English

93) Improve the sentence if required.
They had come here to examine the extend of impact of the earthquake.

  • (A) extending of impact
  • (B) extension of the impacting
  • (C) extent of impact
  • (D) no correction required
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

M

Mr. Dubey • 100.69K Points
Coach English

94) Improve the sentence if required.
I am fully convinced of the integrity of my colleagues.

  • (A) full convincing of
  • (B) fully convincing about
  • (C) full in convincing of
  • (D) no correction required
Correct Answer - Option (D)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

M

Mr. Dubey • 100.69K Points
Coach English

95) Improve the sentence if required.
The spectators were spellbound at the thrilling sight and at the end, they could not held their applause in appreciation.

  • (A) withheld their applause
  • (B) withhold their applause
  • (C) held their applauding
  • (D) no correction required
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

M

Mr. Dubey • 100.69K Points
Coach English

96) Improve the sentence if required.
Tokyo is one of the mostly populated cities in the world.

  • (A) thickly populated city in
  • (B) thickly populated city of
  • (C) most populated cities in
  • (D) no correction required
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

M

Mr. Dubey • 100.69K Points
Coach English

97) Improve the sentence if required.
There are indications that the prospects for growth in industrial output has improved.

  • (A) have improved
  • (B) have improvements
  • (C) has improvements
  • (D) no correction required
Correct Answer - Option (A)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

M

Mr. Dubey • 100.69K Points
Coach English

98) Improve the sentence if required.
Missed opportunities and failure to delivery result can destroy even well-run organnizations.

  • (A) failed deliveries
  • (B) failure of delivery
  • (C) failed of deliver
  • (D) failure to deliver
Correct Answer - Option (D)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

R

Ravi Chauhan • 11.26K Points
Tutor II Reasoning

100) Select the word which has same relation:
Smoke : Pollution :: War : ?

  • (A) Destruction
  • (B) Treaty
  • (C) Victory
  • (D) Peace
Correct Answer - Option (A)

Explanation :

Second is the result of the first.

You are learning MCQ Questions of BANK PO Department : 158 | Page : 10

Jump to

TAGs: BANK PO mcqs, important BANK PO mcqs, important BANK PO questions, BANK PO questions, mcq for BANK PO, important mcq for BANK PO, mcqs for BANK PO, mcq questions for BANK PO, mcq question for BANK PO, prepare online for BANK PO