Home
Exams
BANK PO MCQs
Page 11
39000+ Important MCQs for BANK PO
39000+ MCQs for BANK PO are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning BANK PO MCQ Questions.
Learn BANK PO MCQs with answers [Page 11 of Department 42]
101) Choose the correct antonym of the given word: Acrimonious
(A) Harmonious
(B) Cursive
(C) Severe
(D) Legal
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
102) Choose the correct antonym of the given word: Sanctimonious
(A) Wealthy
(B) Devout
(C) Stubborn
(D) Proud
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
103) Choose the correct antonym of the given word: Recondite
(A) Arable
(B) Obvious
(C) Philosopher
(D) Miniature
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
104) Choose the correct antonym of the given word: Lofty
(A) Assessed
(B) General
(C) Intrusive
(D) Debased
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
105) Choose the correct antonym of the given word; Ensemble
(A) Solo
(B) Coordination
(C) Cacophony
(D) Complement
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
106) Choose the correct antonym of the given word: Flurry
(A) Achieve
(B) Disclose
(C) Soothe
(D) Pelt
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
107) Choose the correct antonym of the given word: Serene
(A) Agitated
(B) Complicated
(C) Impure
(D) Showy
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
108) Choose the correct antonym of the given word: Exhilarate
(A) Depress
(B) Inspiring
(C) Invigorate
(D) Gladden
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
109) Choose the correct antonym of the given word: Unruly
(A) Indifferent
(B) Intelligent
(C) Curious
(D) Obedient
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
110) Choose the correct antonym of the given word: Piety
(A) Wickedness
(B) Faithfulness
(C) Seriousness
(D) Docility
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of BANK PO Department : 42 | Page : 11
Jump to Go
TAGs: BANK PO mcqs, important BANK PO mcqs, important BANK PO questions,
BANK PO questions, mcq for BANK PO, important mcq for BANK PO, mcqs for BANK PO, mcq questions for BANK PO, mcq question for BANK PO, prepare online for BANK PO