Home
Exams
BANK PO MCQs
Page 6
39000+ Important MCQs for BANK PO
39000+ MCQs for BANK PO are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning BANK PO MCQ Questions.
Learn BANK PO MCQs with answers [Page 6 of Department 42]
51) Which is a graphical representation of an application?
(A) Taskbar
(B) Icon
(C) Windows-Explorer
(D) Windows 95
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
52) Data that is copied from an application is stored in the
(A) Clipboard
(B) Prompt
(C) Terminal
(D) Driver
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
53) One word substitution of: Something that becomes outdated
(A) Obsolete
(B) Useless
(C) Ancient
(D) Old
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
54) One word substitution of: Official misconduct
(A) Maladministration
(B) Maltreatment
(C) Malefactor
(D) Malfeasance
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
55) One word substitution of: Something which is not through or profound
(A) Supernatural
(B) Superfluous
(C) Superficial
(D) Superstitious
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
56) One word substitution of: To cause troops etc. to spread out in readiness for battle
(A) Disperse
(B) Deploy
(C) Collocate
(D) Align
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
57) One word substitution of: A post without remuneration
(A) Honorary
(B) Sinecure
(C) Voluntary
(D) Involuntary
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
58) One word substitution of: Animals that eat flesh
(A) Vegetarian
(B) Carnivorous
(C) Herbivorous
(D) Omnivorous
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
59) One word substitution of: A religious discourse
(A) Sermon
(B) Sanctorum
(C) Stanza
(D) Preach
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
60) One word substitution of: Of unknown and unadmitted authorship
(A) Anonymous
(B) Unanimous
(C) Vexation
(D) Gullible
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of BANK PO Department : 42 | Page : 6
Jump to Go
TAGs: BANK PO mcqs, important BANK PO mcqs, important BANK PO questions,
BANK PO questions, mcq for BANK PO, important mcq for BANK PO, mcqs for BANK PO, mcq questions for BANK PO, mcq question for BANK PO, prepare online for BANK PO