Home
Exams
BANK PO MCQs
Page 7
39000+ Important MCQs for BANK PO
39000+ MCQs for BANK PO are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning BANK PO MCQ Questions.
Learn BANK PO MCQs with answers [Page 7 of Department 42]
61) One word substitution of: hater of learning and knowledge.
(A) Bibliophile
(B) Misanthropist
(C) Misogynist
(D) Misologist
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
62) One word substitution of: Cutting for stone in the bladder
(A) Lithotomy
(B) Vasectomy
(C) Tubectomy
(D) Dichotomy
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
63) One word substitution of:
A place that provides refuge
(A) Orphanage
(B) Shelter
(C) Asylum
(D) Sanatorium
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
64) One word substitution of:
A man of spirit is
(A) A unique person
(B) A very courageous man
(C) A spiritual person
(D) A very talented man
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
65) One word substitution of: One who loves mankind
(A) Optometrist
(B) Seismologist
(C) Anthropologist
(D) Philanthropist
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
66) One word substitution of: One who loves books
(A) Bibliophile
(B) Bibliophagist
(C) Bibliophobe
(D) Bibliographer
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
67) In which of the following diseases copper accumulates in tissues ?
(A) Fabry disease
(B) Canavan disease
(C) Wilson’s disease
(D) Gunther disease
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
68) For Lemurs, which among the following is a correct group to place in ?
(A) Rodents
(B) Primates
(C) Bats
(D) Sloths
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
69) Apart from the temporal bone, which among the following is considered as strongest bone in human body?
(A) Humerus
(B) Fibula
(C) Femur
(D) Tibia
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
70) Which among the following is true attribute to Polar bear?
(A) Herbivore
(B) Omnivore
(C) Carnivore
(D) Marsupial
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of BANK PO Department : 42 | Page : 7
Jump to Go
TAGs: BANK PO mcqs, important BANK PO mcqs, important BANK PO questions,
BANK PO questions, mcq for BANK PO, important mcq for BANK PO, mcqs for BANK PO, mcq questions for BANK PO, mcq question for BANK PO, prepare online for BANK PO