30000+ Important MCQs for POLICE SI

30000+ MCQs for POLICE SI are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning POLICE SI MCQ Questions.


Learn POLICE SI MCQs with answers [Page 14 of Department 40]

J

Jitendra Singh • 7.50K Points
Tutor III Math

131) A and B can do a work in 12 days, B and C in 15 days and C and A in 20 days. If A, B and C work together, they will complete the work in :

  • (A) 15 2/3 days
  • (B) 10 days
  • (C) 5 days
  • (D) 7 5/6 days
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

J

Jitendra Singh • 7.50K Points
Tutor III Math

132) A and B together can complete a work in 8 days and B and C together in 12 days. All of the three together can complete the work in 6 days. In how much time will A and C together complete the work ?

  • (A) 20 days
  • (B) 12 days
  • (C) 8 days
  • (D) 10 days
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

J

Jitendra Singh • 7.50K Points
Tutor III Math

133) A and B can do a piece of work in 10 days. B and C can do it in 12 days. A and C can do it in 15 days. How long will A take to do it alone ?

  • (A) 30 days
  • (B) 40 days
  • (C) 24 days
  • (D) 20 days
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

J

Jitendra Singh • 7.50K Points
Tutor III Math

134) A and B together can complete a piece of work in 72 days, B and C together can complete it in 120 days, and A and C together in 90 days. In what time can A alone complete the work ?

  • (A) 150 days
  • (B) 120 days
  • (C) 80 days
  • (D) 100 days
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

J

Jitendra Singh • 7.50K Points
Tutor III Math

135) A can do a work in 6 days and B in 9 days. How many days will both take together to complete the work?

  • (A) 3 days
  • (B) 3.6 days
  • (C) 7.5 days
  • (D) 5.4 days
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

J

Jitendra Singh • 7.50K Points
Tutor III Math

136) A and B working together; can do a piece of work in 4.5 hours. B and C working together can do it in 3 hours. C and A working together can do it in 2.25 hours. All of them begin the work at the same time. Find how much time they will take to finish the piece of work.

  • (A) 3·25 hours
  • (B) 2·5 hours
  • (C) 3 hours
  • (D) 2 hours
Correct Answer - Option (D)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

J

Jitendra Singh • 7.50K Points
Tutor III Math

137) A and B together can do a piece of work in 10 days. A alone can do it in 30 days. The time in which B alone can do it is

  • (A) 20 days
  • (B) 15 days
  • (C) 10 days
  • (D) 12 days
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

J

Jitendra Singh • 7.50K Points
Tutor III Math

138) A and B can do a piece of work in 72 days. B and C can do it in 120 days, A and C can do it in 90 days. In how many days all the three together can do the work ?

  • (A) 150 days
  • (B) 60 days
  • (C) 80 days
  • (D) 100 days
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

J

Jitendra Singh • 7.50K Points
Tutor III Math

139) While working 7 hours a day, A alone can complete a piece of work in 6 days and B alone in 8 days. In what time would they complete it together, working 8 hours a day ?

  • (A) 3.6 days
  • (B) 2.5 days
  • (C) 3 days
  • (D) 4 days
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

J

Jitendra Singh • 7.50K Points
Tutor III Math

140) A can do a work in 6 days and B in 9 days. How many days will both take together to complete the work?

  • (A) 3 days
  • (B) 3.6 days
  • (C) 7.5 days
  • (D) 5.4 days
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

You are learning MCQ Questions of POLICE SI Department : 40 | Page : 14

Jump to

TAGs: POLICE SI mcqs, important POLICE SI mcqs, important POLICE SI questions, POLICE SI questions, mcq for POLICE SI, important mcq for POLICE SI, mcqs for POLICE SI, mcq questions for POLICE SI, mcq question for POLICE SI, prepare online for POLICE SI