Home
Categories
Reasoning MCQs
Page 10
Reasoning MCQ Questions with answers
Here Important Reasoning MCQ questions are added which are frequently asked in almost all the examinations. You can check the correct answer of any question on clicking the show answer button or on option itself. The Correct answer will be displayed below. You can share any question with your friends on whatsapp by tapping whatsapp button.
Learn Reasoning mcqs in hindi here.
Learn Reasoning MCQs [Page 10
of Department 30]
91) Find the odd number / letters / word from the given alternative.
(A) Pineapple
(B) Orange
(C) Malta
(D) Banana
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
92) Find the odd number / letters / word from the given alternative.
(A) Arc
(B) Diagonal
(C) Tangent
(D) Radius
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
93) Find the odd number / letters / word from the given alternative.
(A) Again
(B) Before
(C) Now
(D) After
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
94) Find the odd number / letters / word from the given alternative.
(A) Cool
(B) Warm
(C) Sultry
(D) Hot
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
95) Find the odd number / letters / word from the given alternative.
(A) Father
(B) Mother
(C) Aunt
(D) Cousin
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
96) Find the odd number / letters / word from the given alternative.
(A) Pituitary
(B) Pancreas
(C) Thalamus
(D) Adrenal
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
97) Find the odd number / letters / word from the given alternative.
(A) Dispur
(B) Panaji
(C) Shimla
(D) Leh
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
98) Find the odd number / letters / word from the given alternative.
(A) Valley
(B) Sea
(C) Tower
(D) Mountain
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
99) Find the odd number / letters / word from the given alternative.
(A) Walk
(B) Pull
(C) Hear
(D) Jump
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
100) Find the odd number / letters / word from the given alternative.
(A) House
(B) Wall
(C) Roof
(D) Beam
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of Reasoning Department : 30 | Page : 10
Jump to Go
Tags: Reasoning mcqs, important mcqs of Reasoning, Reasoning important Reasoning mcqs, mcqs on Reasoning, important mcqs on Reasoning, mcqs of Reasoning