Home
Exams
POLICE SI MCQs
Page 19
30000+ Important MCQs for POLICE SI
30000+ MCQs for POLICE SI are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning POLICE SI MCQ Questions.
Learn POLICE SI MCQs with answers [Page 19 of Department 39]
181) Idioms and phrases for- A cock and bull story
(A) Interesting story
(B) A detective story
(C) An absurd tale
(D) A relevant story
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
182) Idioms and phrases for- A bone of contention
(A) Bone of lion
(B) A reason for discord
(C) Cause of friendship
(D) Continued to bed
Correct Answer - Option
(B)
Explanation :
A reason for discord
183) Idioms and phrases- Out of question
(A) Resemble
(B) Easy
(C) Impossible
(D) For the end
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
184) Idioms and phrases for- A hard nut to crack
(A) To be deceived
(B) Lazy
(C) To confirm
(D) A difficult problem
Correct Answer - Option
(A)
Explanation :
A difficult problem
185) Idioms and phrases for- Every trick in the book
(A) Nothing Happening
(B) Be optomistic
(C) Try every possible way
(D) Forgive someone
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
186) Idioms and phrases for- A black sheep
(A) Stranger
(B) On the run
(C) Scoundrel
(D) Gentleman
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
187) Idioms and phrases for- A turn coat
(A) One who changes one's opinion or party
(B) A wet coat
(C) A poor man
(D) Man of principal
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
188) Idioms and phrases for- All In The Same Boat
(A) Everyone facing same challenges
(B) To avoid talking
(C) Doing something special
(D) Travelling on same vehicle
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
189) Idioms and phrases for- Sorted out
(A) Conflict
(B) Supported
(C) Exited
(D) Resolved
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
190) Idioms and phrases for - On a roll
(A) Running fast
(B) In the midst of successes
(C) To meet the disaster
(D) To have faith in someone
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of POLICE SI Department : 39 | Page : 19
Jump to Go
TAGs: POLICE SI mcqs, important POLICE SI mcqs, important POLICE SI questions,
POLICE SI questions, mcq for POLICE SI, important mcq for POLICE SI, mcqs for POLICE SI, mcq questions for POLICE SI, mcq question for POLICE SI, prepare online for POLICE SI