Home
Exams
BANK PO MCQs
Page 10
39000+ Important MCQs for BANK PO
39000+ MCQs for BANK PO are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning BANK PO MCQ Questions.
Learn BANK PO MCQs with answers [Page 10 of Department 178]
91) Which operation is not performed by computer?
(A) Understanding
(B) Controlling
(C) Processing
(D) Inputting
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
92) Something which has easily-understood instructions is said to be
(A) Analog data
(B) Digital data
(C) Modem data
(D) Watts data
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
93) The primary tool used in structured design is a
(A) module
(B) structure chart
(C) program flowchart
(D) data-flow diagram
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
94) Google Docs is a type of cloud computing
(A) TRUE
(B) FALSE
(C) NA
(D) NA
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
95) Why ABC computer is called so ?
(A) Because it was thought to be the first computer so named with first alphabets of English
(B) Because it was developed by Atanasoff and Berry
(C) Both of above are the reason to name the computer ABC
(D) None of the above
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
96) Which of the following is used to receive and send computer files over telephone lines?
(A) MICR device
(B) Floppy disk
(C) Modem
(D) Light pen
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
97) Kovalam Beach is located in which state
(A) Goa
(B) Kerala
(C) Tamil Nadu
(D) Andhra Pradesh
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
98) Which below mention city is not on the river bank of Ganga
(A) Varanasi
(B) Kolkata
(C) Lucknow
(D) Bijnor
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
99) Mehrangarh Fort is located in which city
(A) Jodhpur
(B) Udaipur
(C) Jaipur
(D) Bharatpur
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
100) Which hill station is also called as the 'Queen of the Satpuras'
(A) Nilgiri
(B) Pachmarhi
(C) Shillong
(D) Ooty
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of BANK PO Department : 178 | Page : 10
Jump to Go
TAGs: BANK PO mcqs, important BANK PO mcqs, important BANK PO questions,
BANK PO questions, mcq for BANK PO, important mcq for BANK PO, mcqs for BANK PO, mcq questions for BANK PO, mcq question for BANK PO, prepare online for BANK PO