Home
Exams
BANK PO MCQs
Page 9
39000+ Important MCQs for BANK PO
39000+ MCQs for BANK PO are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning BANK PO MCQ Questions.
Learn BANK PO MCQs with answers [Page 9 of Department 178]
81) Which of the following are advantage of CD-ROM as a storage media?
(A) CD-ROM is an inexpensive way to store large amount of data and information
(B) CD-ROM disks retrieve data and information more quickly than magnetic disks do
(C) CD-ROMS make less errors than magnetic media
(D) All of these
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
82) A removable magnetic disc that holds information ______
(A) Floppy disk
(B) Hard drive
(C) Monitor
(D) Portable
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
83) What is the shortcut key to open font dialog box?
(A) Ctrl + Shift + F
(B) Ctrl + D
(C) Ctrl + Shift + P
(D) All of the above
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
84) Which of the following is not a softcopy devices?
(A) Plotter
(B) Projector
(C) Monitor
(D) Speaker
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
85) Which unit holds data temporarily?
(A) Secondary storage unit
(B) Output Unit
(C) Primary Memory Unit
(D) Input unit
Correct Answer - Option
(C)
Explanation :
Memory is the part of the computer that temporarily holds data and instructions before and after they are processed by the ALU.
Memory is also known as primary storage, primary memory, main storage, internal storage, and main memory.
Manufacturers often use the term RAM, which stands for random-access memory.
86) Which of the following is NOT a Software?
(A) Compiler
(B) Adobe
(C) Microsoft Office
(D) Drivers
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
87) Codes consisting of bars or lines of varying widths or lengths that are computer readable are known as ____
(A) An AsCII code
(B) A magnetic tape
(C) An OCR scanner
(D) A Bar code
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
88) When you save to this, your data will remain intact even when the computer is turned off
(A) RAM
(B) Mother board
(C) Secondary storage device
(D) Primary storage device
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
89) A template stores
(A) Auto text entries
(B) Graphics, text, styles, macros
(C) Customized word command setting
(D) All of above
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
90) Programs stored in ROM are called
(A) Hardware
(B) Firmware
(C) Freeware
(D) Software
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of BANK PO Department : 178 | Page : 9
Jump to Go
TAGs: BANK PO mcqs, important BANK PO mcqs, important BANK PO questions,
BANK PO questions, mcq for BANK PO, important mcq for BANK PO, mcqs for BANK PO, mcq questions for BANK PO, mcq question for BANK PO, prepare online for BANK PO