Home
Exams
BANK PO MCQs
Page 11
39000+ Important MCQs for BANK PO
39000+ MCQs for BANK PO are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning BANK PO MCQ Questions.
Learn BANK PO MCQs with answers [Page 11 of Department 178]
101) How many states are within Indian Deccan Plateau
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
102) Which one is the highest altitude plateau region in India
(A) Deccan Plateau
(B) Shillong Plateau
(C) Mysore Plateau
(D) Ladakh Plateau
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
103) Karakoram Pass is a mountain pass between India and
(A) China
(B) Pakistan
(C) Myanmar
(D) Bangladesh
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
104) Valley of Flowers National Park is found on the mountain of
(A) Kangchenjunga
(B) Kamet
(C) Nanda Devi
(D) Siniolchu
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
105) Which below mention state does not shares border with Bhutan
(A) Arunachal Pradesh
(B) Assam
(C) Sikkim
(D) Bihar
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
106) Which below mention state does not share border with Pakistan
(A) Rajasthan
(B) Punjab
(C) Haryana
(D) Gujrat
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
107) Which one is the last major city in India through which Grand Trunk Road passed before entering in Pakistan
(A) Attari
(B) Jalandhar
(C) Ludhiana
(D) Ambala
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
108) The National Highway 1 links New delhi with the city
(A) Jammu
(B) Agra
(C) Attari
(D) Jaipur
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
109) Bangalore city is located on the river bank of
(A) Mahanadi
(B) Vrishabhavathi
(C) Krishna
(D) Bhadra
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
110) Which state is the western end of the Vindhya Range
(A) Rajasthan
(B) Punjab
(C) Maharastra
(D) Gujrat
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of BANK PO Department : 178 | Page : 11
Jump to Go
TAGs: BANK PO mcqs, important BANK PO mcqs, important BANK PO questions,
BANK PO questions, mcq for BANK PO, important mcq for BANK PO, mcqs for BANK PO, mcq questions for BANK PO, mcq question for BANK PO, prepare online for BANK PO