Home
Exams
POLICE SI MCQs
Page 13
30000+ Important MCQs for POLICE SI
30000+ MCQs for POLICE SI are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning POLICE SI MCQ Questions.
Learn POLICE SI MCQs with answers [Page 13 of Department 70]
121) Chocolates can be bad for health because of a high content of
(A) Nickle
(B) Cobalt
(C) Zinc
(D) Lead
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
122) Monocot root differs from dicot root in having
(A) Scattered vascular bundles
(B) Well developed pith
(C) Radially arranged vascular bundles
(D) Open vascular bundles
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
123) Idioms and phrases for- Leaps and bounds
(A) Rapidly
(B) Jumping
(C) Stationary
(D) Slowly
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
124) Idioms and phrases for- in the blues
(A) violent and angry
(B) wearing blue badges
(C) singing sad songs
(D) cheerless and depressed
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
125) Idioms and phrases for- Beyond the pale
(A) Beyond redemption
(B) Full of rhetoric
(C) Distasteful
(D) Unreasonable or unacceptable
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
126) One term in the number series is wrong. Find out the wrong term.
1, 3, 10, 21, 64, 129, 356, 777
(A) 21
(B) 129
(C) 10
(D) 356
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
127) One term in the number series is wrong. Find out the wrong term.
5, 10, 40, 80, 320, 550, 2560
(A) 80
(B) 320
(C) 550
(D) 2560
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
128) One term in the number series is wrong. Find out the wrong term.
2, 3, 4, 4, 6, 8, 9, 12, 16
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
129) One term in the number series is wrong. Find out the wrong term.
11, 5, 20, 12, 40, 26, 74, 54
(A) 5
(B) 20
(C) 40
(D) 26
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
130) One term in the number series is wrong. Find out the wrong term.
5, 27, 61, 122, 213, 340, 509
(A) 27
(B) 61
(C) 122
(D) 509
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of POLICE SI Department : 70 | Page : 13
Jump to Go
TAGs: POLICE SI mcqs, important POLICE SI mcqs, important POLICE SI questions,
POLICE SI questions, mcq for POLICE SI, important mcq for POLICE SI, mcqs for POLICE SI, mcq questions for POLICE SI, mcq question for POLICE SI, prepare online for POLICE SI