Home
Exams
BANK CLERK MCQs
Page 8
35500+ Important MCQs for BANK CLERK
35500+ MCQs for BANK CLERK are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning BANK CLERK MCQ Questions.
Learn BANK CLERK MCQs with answers [Page 8 of Department 100]
71) Who is the only U.S. President to invent and patent something?
(A) Rutherford B. Hayes
(B) Thomas Jefferson
(C) Theodore Roosevelt
(D) Abraham Lincoln
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
72) How can you catch a computer virus?
(A) Shopping online
(B) Using a laptop during the winter
(C) Opening e-mail attachments
(D) Sending e-mail messages
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
73) What is a GPU?
(A) Graphical Performance Utility
(B) Grouped Processing Unit
(C) Graphics Processing Unit
(D) Graphical Portable Unit
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
74) Fish plates in Railway tracks are used to
(A) Connect two rails
(B) Avoid fishes on the track
(C) Guide the wheels
(D) Join two coaches
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
75) To prevent loss of weight plants reduce transpiration by
(A) Developing hair around stomata
(B) Reducing the size of leaves
(C) Shedding of leaves
(D) All of the above
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
76) In the structure of Anti-Matter, the Electron is equivalent to
(A) Photon
(B) Muon
(C) Positron
(D) Quark
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
77) The universal law of gravitation was propounded by
(A) Copernicus
(B) Galileo
(C) Newton
(D) Kepler
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
78) The hottest part of the gas flame is known as
(A) Luminous zone
(B) Non-luminous zone
(C) Blue zone
(D) Dark zone
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
79) What was the clock speed of the original IBM PC?
(A) Just over 16 MHz
(B) 10 MHz
(C) 8 MHz
(D) Less than 5 MHz
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
80) The chief purpose of crop rotation is to check the loss of top soil
(A) Of its mineral content
(B) By water erosion
(C) By wind erosion
(D) By weathering
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of BANK CLERK Department : 100 | Page : 8
Jump to Go
TAGs: BANK CLERK mcqs, important BANK CLERK mcqs, important BANK CLERK questions,
BANK CLERK questions, mcq for BANK CLERK, important mcq for BANK CLERK, mcqs for BANK CLERK, mcq questions for BANK CLERK, mcq question for BANK CLERK, prepare online for BANK CLERK