35500+ Important MCQs for BANK CLERK

35500+ MCQs for BANK CLERK are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning BANK CLERK MCQ Questions.


Learn BANK CLERK MCQs with answers [Page 12 of Department 100]

A

Ankit Singh • 6.54K Points
Tutor III English

111) Change the voice:
The children could use the place always.

  • (A) The place can be used by children.
  • (B) The place is used by children always.
  • (C) The place could always be used by the children.
  • (D) The place has been used by children always.
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

G

Gopal Sharma • 38.32K Points
Coach English

112) Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
May I / know who you want / to see please

  • (A) May I
  • (B) know who you want
  • (C) to see please
  • (D) No error
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

G

Gopal Sharma • 38.32K Points
Coach English

113) Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
He said that he / will mind if / I refused his offer.

  • (A) He said that he
  • (B) will mind if
  • (C) I refused his offer
  • (D) No error
Correct Answer - Option (B)

Explanation :

would mind if

G

Gopal Sharma • 38.32K Points
Coach English

114) Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Arun's parents died when he was young and / he looked after his aunt / who had no children.

  • (A) Arun's parents died when he was young and
  • (B) he looked after his aunt
  • (C) who had no children
  • (D) No error
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

G

Gopal Sharma • 38.32K Points
Coach English

115) Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Though child marriage / has been banned / the custom still prevailed among some groups in India.

  • (A) Though child marriage
  • (B) has been banned
  • (C) the custom still prevailed among some groups in India
  • (D) No error
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

G

Gopal Sharma • 38.32K Points
Coach English

116) Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
My papa is / in bad mood / today

  • (A) My papa is
  • (B) in bad mood
  • (C) today
  • (D) No error
Correct Answer - Option (B)

Explanation :

in a bad mood

G

Gopal Sharma • 38.32K Points
Coach English

117) Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The warden / forbade the student / from leaving the hostel.

  • (A) The warden
  • (B) forbade the student
  • (C) from leaving the hostel
  • (D) No error
Correct Answer - Option (D)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

G

Gopal Sharma • 38.32K Points
Coach English

118) Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
In spite of several reminders, / he did not so far send / any reply to my letters.

  • (A) In spite of several reminders
  • (B) he did not so far send
  • (C) any reply to my letters
  • (D) No error
Correct Answer - Option (B)

Explanation :

he has not so far sent

G

Gopal Sharma • 38.32K Points
Coach English

119) Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
As much as I admire him for his sterling qualities / I cannot excuse him for / being unfair to his friends.

  • (A) As much as I admire him for his sterling qualities
  • (B) I cannot excuse him for
  • (C) being unfair to his friends
  • (D) No error
Correct Answer - Option (A)

Explanation :

Much as I admire him for his sterling qualities.

G

Gopal Sharma • 38.32K Points
Coach English

120) Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Please try to understand / that the dispute on this issue is between my brother and myself, / and concerns nobody else.

  • (A) Please try to understand
  • (B) that the dispute on this issue is between my brother and myself,
  • (C) and concerns nobody else
  • (D) No error
Correct Answer - Option (B)

Explanation :

that the dispute on this issue is between my brother and me

You are learning MCQ Questions of BANK CLERK Department : 100 | Page : 12

Jump to

TAGs: BANK CLERK mcqs, important BANK CLERK mcqs, important BANK CLERK questions, BANK CLERK questions, mcq for BANK CLERK, important mcq for BANK CLERK, mcqs for BANK CLERK, mcq questions for BANK CLERK, mcq question for BANK CLERK, prepare online for BANK CLERK