Home
Exams
BANK CLERK MCQs
Page 11
35500+ Important MCQs for BANK CLERK
35500+ MCQs for BANK CLERK are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning BANK CLERK MCQ Questions.
Learn BANK CLERK MCQs with answers [Page 11 of Department 100]
101) Mirage is due to
(A) Depletion of ozone layer in the atmosphere
(B) Unequal heating of different parts of the atmosphere
(C) Magnetic disturbances in the atmosphere
(D) Equal heating of different parts of the atmosphere
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
102) Who invented Automobiles using gasoline?
(A) Kirkpatrick Macmillan
(B) Karl Benz
(C) Evangelista Torricelli
(D) Leo H Baekeland
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
103) Process of cell division can take place by
(A) Fusion
(B) Mitosis
(C) Heterosis
(D) None of these
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
104) One thousand microns is equal to
(A) 10-3 m
(B) 10-6 m
(C) 10-12 m
(D) 10-9 m
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
105) What does SSL stand for?
(A) Secure Socket Layer
(B) Superuser System Login
(C) Secure System Login
(D) System Socket Layer
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
106) Mumps is a disease caused by
(A) Fungus
(B) Virus
(C) Bacterium
(D) None of these
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
107) Change the voice:
It interests me.
(A) I have been interested in it.
(B) I will be interested in it.
(C) I was interested in it.
(D) I am interested in it.
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
108) Change the voice:
God helps those who help themselves.
(A) Those who help themselves help God.
(B) Those who help God help themselves.
(C) Those who are helped by themselves are helped by God.
(D) Those who help themselves are helped by God.
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
109) Change the voice:
Finish the game.
(A) The game had to be finished.
(B) Let the game be finished.
(C) The game should be finished.
(D) Let the game finish.
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
110) Change the voice:
I was shocked by the letter.
(A) They shocked me with the letter.
(B) I am shocked.
(C) The letter shocked me.
(D) I shocked with the letter.
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of BANK CLERK Department : 100 | Page : 11
Jump to Go
TAGs: BANK CLERK mcqs, important BANK CLERK mcqs, important BANK CLERK questions,
BANK CLERK questions, mcq for BANK CLERK, important mcq for BANK CLERK, mcqs for BANK CLERK, mcq questions for BANK CLERK, mcq question for BANK CLERK, prepare online for BANK CLERK