Home
Exams
TET MCQs
Page 18
20000+ Important MCQs for TET
20000+ MCQs for TET are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning TET MCQ Questions.
Learn TET MCQs with answers [Page 18 of Department 5]
171) One word for - A difficult problem
(A) maze
(B) Conundrum
(C) Puzzle
(D) labyrinth
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
172) One word for - A large number of bullets fired at the same time .
(A) Rattle
(B) Shoot
(C) Archery
(D) Fusillade
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
173) One word for - A book which holds several works of one author .
(A) Biography
(B) Omnibus
(C) Bibliotheque
(D) Anthology
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
174) One word substitute for - one who deliberately damages other people’s property
(A) Destructor
(B) Vandal
(C) Vampire
(D) Arsonist
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
175) Find the correctly spelt word.
(A) Irresistible
(B) Irresesteble
(C) Irresistable
(D) Irrsistable
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
176) Find the correctly spelt word.
(A) Baruque
(B) Baroque
(C) Barokue
(D) Baroaque
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
177) Find the error part - Any of the two (a)/Roads leads (b)/ to the station (c)/ No error (d)
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
178) This is the boy (a)/Who i think had won (b)/ the gold medal in the dance competition (c)/ No error (d)
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
179) Find the error part - The priest emphasized (a)/that it is the duty (b)/of all Christians to love each other (c)/ No error (d)
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
180) Fill in the blank - His old clothes and uncombed hair gave him a …………. appearance?
(A) disputation
(B) disreputable
(C) discontented
(D) disrespectful
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of TET Department : 5 | Page : 18
Jump to Go
TAGs: TET mcqs, important TET mcqs, important TET questions,
TET questions, mcq for TET, important mcq for TET, mcqs for TET, mcq questions for TET, mcq question for TET, prepare online for TET