Home
Exams
AIR FORCE MCQs
Page 11
20000+ Important MCQs for AIR FORCE
20000+ MCQs for AIR FORCE are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning AIR FORCE MCQ Questions.
Learn AIR FORCE MCQs with answers [Page 11 of Department 75]
101) Idioms and phrases for - To carry the day
(A) To postpone to the next day
(B) To bear grudge
(C) To win a victory
(D) To do things in a hurry
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
102) Idioms and phrases for - turn turtle
(A) slow like a turtle
(B) turn like a turtle
(C) overturn
(D) a game turtles play
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
103) Idioms and phrases for - grease the palm
(A) dirty one’s hands
(B) work in a garage
(C) slip and fall
(D) bribe
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
104) Idioms and phrases for - pull a fast one
(A) as fast as lightning
(B) play a trick
(C) carry a heavy burden
(D) take a deep breath
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
105) Idioms and phrases for - Held up
(A) Kidnapped
(B) Delayed
(C) Caught
(D) Nabbed
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
106) Idioms and phrases for - Bear in mind
(A) Respect
(B) Observe
(C) Remember
(D) Pretend to listen
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
107) What is the next number of the following sequence ?
21, 77, 165, 285, ......
(A) 404
(B) 415
(C) 426
(D) 437
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
108) The missing number in the Series
114, 131, 165, 216, ?, 369
(A) 314
(B) 304
(C) 294
(D) 284
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
109) Find out the wrong number in the given sequence of numbers.
582, 605, 588, 611, 634, 617, 600
(A) 634
(B) 611
(C) 605
(D) 600
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
110) Given interchanges :
Signs + and - , numbers 4 and 8.
(A) 4 + 8 - 12 = 12
(B) 4 - 8 + 12 = 0
(C) 8 + 4 - 12 = 24
(D) 8 - 4 + 12 = 8
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of AIR FORCE Department : 75 | Page : 11
Jump to Go
TAGs: AIR FORCE mcqs, important AIR FORCE mcqs, important AIR FORCE questions,
AIR FORCE questions, mcq for AIR FORCE, important mcq for AIR FORCE, mcqs for AIR FORCE, mcq questions for AIR FORCE, mcq question for AIR FORCE, prepare online for AIR FORCE