Home
Exams
SSC MCQs
Page 10
48000+ Important MCQs for SSC
48000+ MCQs for SSC are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning SSC MCQ Questions.
Learn SSC MCQs with answers [Page 10 of Department 70]
91) India became independent on 15 August 1947. What day of the week was that?
(A) Friday
(B) Wednesday
(C) Saturday
(D) Tuesday
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
92) What day of the week will be on 31 May 2020?
(A) Friday
(B) Saturday
(C) Thursday
(D) Sunday
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
93) It was Monday on 5 March 2012. What day will it be on 5 November 2012?
(A) Monday
(B) Sunday
(C) Tuesday
(D) Wednesday
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
94) It was Tuesday on 5 June 2007. What day was June 5, 2006?
(A) Sunday
(B) Monday
(C) Tuesday
(D) Wednesday
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
95) What day of the week was July 29, 1969?
(A) Monday
(B) Tuesday
(C) Wednesday
(D) Friday
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
96) What was the day of the week on March 11, 2012?
(A) Friday
(B) Saturday
(C) Sunday
(D) Thursday
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
97) If Friday falls on 15th of September 2000, what will be the day of 15th of September 2001?
(A) Friday
(B) Saturday
(C) Thursday
(D) Sunday
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
98) If the third Friday of a month is 16th what date is the fourth Tuesday of that month?
(A) 20th
(B) 22nd
(C) 27th
(D) 29th
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
99) If 8th of April falls on Mon day. what would be the 30th day of that month?
(A) Sunday
(B) Monday
(C) Tuesday
(D) Wednesday
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
100) If 5th September 2008 was a Monday, what day of the week was 9th October 2008?
(A) Saturday
(B) Friday
(C) Sunday
(D) Monday
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of SSC Department : 70 | Page : 10
Jump to Go
TAGs: SSC mcqs, important SSC mcqs, important SSC questions,
SSC questions, mcq for SSC, important mcq for SSC, mcqs for SSC, mcq questions for SSC, mcq question for SSC, prepare online for SSC