Home
Exams
SSC MCQs
Page 20
48000+ Important MCQs for SSC
48000+ MCQs for SSC are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning SSC MCQ Questions.
Learn SSC MCQs with answers [Page 20 of Department 70]
191) Find the correctly spelt words.
(A) Excessive
(B) Exccessive
(C) Exxcesive
(D) Excesive
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
192) Find the correctly spelt words.
(A) Indipensable
(B) Indipenseble
(C) Indispansible
(D) Indispensable
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
193) Find the correctly spelt words.
(A) Humorous
(B) Ganerous
(C) Pupolous
(D) Maretorious
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
194) Find the correctly spelt words.
(A) Itinarery
(B) Itinerary
(C) Itenary
(D) Itinarary
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
195) Find the correctly spelt words.
(A) Survaillance
(B) Surveillance
(C) Survellance
(D) Surveilance
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
196) Find the correctly spelt words.
(A) Sepulchral
(B) Sepilchrle
(C) Sepalchrul
(D) Sepalchrl
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
197) Find the correctly spelt words.
(A) Acommodation
(B) Accomodaton
(C) Accommodation
(D) Acomodation
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
198) Find the correctly spelt words.
(A) Faithfuly
(B) Sincerely
(C) Truely
(D) Affectionatly
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
199) Find the correctly spelt words.
(A) Klaptomania
(B) Klepptomania
(C) Kleptemania
(D) Kleptomania
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
200) Find the correctly spelt words.
(A) Schedulle
(B) Schedeule
(C) Schdule
(D) Schedule
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of SSC Department : 70 | Page : 20
Jump to Go
TAGs: SSC mcqs, important SSC mcqs, important SSC questions,
SSC questions, mcq for SSC, important mcq for SSC, mcqs for SSC, mcq questions for SSC, mcq question for SSC, prepare online for SSC