Home
Exams
TET MCQs
Page 17
20000+ Important MCQs for TET
20000+ MCQs for TET are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning TET MCQ Questions.
Learn TET MCQs with answers [Page 17 of Department 58]
161) A coating of dust on a computer's main circuit boards has this probable consequence
(A) Short circuits
(B) Overheating
(C) Slower hard disk
(D) None
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
162) The universal donor blood group is
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
163) The hardest substance available on earth is
(A) Iron
(B) Platinum
(C) Diamond
(D) Gold
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
164) The reaction which converts sugar solution into alcohol is an example of
(A) Hydrogenation
(B) Fermentation
(C) Hydrolysis
(D) Saponification
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
165) A is 3 years older to B and 3 years younger to C, while B and D are twins. How many years older is C to D?
Correct Answer - Option
(C)
Explanation :
Since B and D are twins, so B = D.
Now, A = B + 3 and A = C - 3.
Thus, B + 3 = C - 3 ⇔ D + 3 = C-3 ⇔ C - D = 6.
166) What is laughing gas?
(A) Carbon monoxide
(B) Hydrogen peroxide
(C) Sulphur dioxide
(D) Nitrous Oxide
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
167) One kilometre is equal to how many miles?
(A) 0.5
(B) 1.6
(C) 0.62
(D) 0.84
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
168) Find the odd number / letters / word from the given alternative:
(A) Cricket
(B) Hockey
(C) Billiards
(D) Fencing
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
169) Find the odd number / letters / word from the given alternative:
(A) Gloves
(B) Turban
(C) Hat
(D) Cap
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
170) Find the odd number / letters / word from the given alternative:
(A) Herb
(B) Flower
(C) Tree
(D) Shrub
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of TET Department : 58 | Page : 17
Jump to Go
TAGs: TET mcqs, important TET mcqs, important TET questions,
TET questions, mcq for TET, important mcq for TET, mcqs for TET, mcq questions for TET, mcq question for TET, prepare online for TET