Home
Exams
TET MCQs
Page 4
20000+ Important MCQs for TET
20000+ MCQs for TET are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning TET MCQ Questions.
Learn TET MCQs with answers [Page 4 of Department 58]
31) Which country is the largest producer of rubber in the world ?
(A) Brazil
(B) China
(C) Vietnam
(D) Thailand
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
32) Which country is the largest producer of rice in the world ?
(A) China
(B) India
(C) Russia
(D) Pakistan
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
33) Which country is the largest producer of jute in the world ?
(A) Bangladesh
(B) India
(C) Indonesia
(D) Pakistan
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
34) Which country is the largest producer of coal in the world ?
(A) India
(B) Japan
(C) Australia
(D) China
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
35) Which country is the largest producers of silver in the world ?
(A) Canada
(B) Mexico
(C) Africa
(D) USA
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
36) Which country accounts for largest fish producing in the world ?
(A) USA
(B) China
(C) Indonesia
(D) Japan
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
37) What is the share of softwoods in demand for industrial wood ?
(A) 40%
(B) 70%
(C) 75%
(D) 80%
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
38) Largest copper producing country in the world is
(A) Chile
(B) Russia
(C) Canada
(D) South Africa
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
39) AAl2 is useful for
(A) Constant bit rate
(B) Variable bit rate
(C) Connection oriented packet data
(D) Connectionless packet data
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
40) Which among the following element is an essential constituent of acids?
(A) Nitrogen
(B) Hydrogen
(C) Oxygen
(D) Helium
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of TET Department : 58 | Page : 4
Jump to Go
TAGs: TET mcqs, important TET mcqs, important TET questions,
TET questions, mcq for TET, important mcq for TET, mcqs for TET, mcq questions for TET, mcq question for TET, prepare online for TET