Home
Exams
TET MCQs
Page 1
20000+ Important MCQs for TET
20000+ MCQs for TET are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning TET MCQ Questions.
Learn TET MCQs with answers [Page 1 of Department 57]
1) How many days are there from 3rd February, 2012 to 18th April 2012 (both inclusive)?
(A) 55 days
(B) 65 days
(C) 76 days
(D) 85 days
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
2) What was the day on 15th august 1947 ?
(A) Friday
(B) Saturday
(C) Sunday
(D) Thursday
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
3) What was the day of the week on, 16th July, 1776?
(A) Tuesday
(B) Wednesday
(C) Monday
(D) Saturday
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
4) The maximum gap between two successive leap year is?
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
5) How many leap years does 100 years have?
(A) 25
(B) 24
(C) 4
(D) 26
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
6) Which two months in a year have the same calendar?
(A) October, December
(B) April, November
(C) June, October
(D) April, July
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
7) How many leap years do 300 years have?
(A) 75
(B) 74
(C) 72
(D) 73
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
8) On what dates of July. 2004 did Monday fall?
(A) 6th, 10th, 21th, 30th
(B) 12th, 7th, 19th, 28th
(C) 5th, 10th, 24th, 17th
(D) 5th, 12th, 19th, 26th
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
9) On what dates of July. 2004 did Monday fall?
(A) 6th, 10th, 21th, 30th
(B) 12th, 7th, 19th, 28th
(C) 5th, 10th, 24th, 17th
(D) 5th, 12th, 19th, 26th
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
10) The year next to 2005 will have the same calendar as that of the year 2005?
(A) 2016
(B) 2022
(C) 2011
(D) None
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of TET Department : 57 | Page : 1
Jump to Go
TAGs: TET mcqs, important TET mcqs, important TET questions,
TET questions, mcq for TET, important mcq for TET, mcqs for TET, mcq questions for TET, mcq question for TET, prepare online for TET