20000+ Important MCQs for TET

20000+ MCQs for TET are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning TET MCQ Questions.


Learn TET MCQs with answers [Page 14 of Department 57]

V

Virat Bhati • 7.23K Points
Tutor III English

134) One word substitution of- One who destroys images or attacks popular beliefs

  • (A) Iconoclast
  • (B) Masochist
  • (C) Misanthropist
  • (D) Imagist
Correct Answer - Option (A)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

M

Mr. Dubey • 100.69K Points
Coach Math

135) A and B can do a piece of work in 10 days, B and C in 15 days and C and A in 20 days. C alone can do the work in :

  • (A) 30 days
  • (B) 80 days
  • (C) 60 days
  • (D) 120 days
Correct Answer - Option (D)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

M

Mr. Dubey • 100.69K Points
Coach Math

136) A and B together can complete a piece of work in 18 days, B and C in 24 days and A and C in 36 days. In how many days, will all of them together complete the work ?

  • (A) 10 days
  • (B) 12 days
  • (C) 16 days
  • (D) 15 days
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

M

Mr. Dubey • 100.69K Points
Coach Math

137) A and B together can do a work in 8 days, B and C together in 6 days while C and A together in 10 days, if they all work together, the work will be completed in :

  • (A) 4 4/9 days
  • (B) 5 5/47 days
  • (C) 3 3/4 days
  • (D) 3 3/7 days
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

M

Mr. Dubey • 100.69K Points
Coach Math

138) A and B together can complete a work in 8 days and B and C together in 12 days. All of the three together can complete the work in 6 days. In how much time will A and C together complete the work ?

  • (A) 20 days
  • (B) 12 days
  • (C) 8 days
  • (D) 10 days
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

M

Mr. Dubey • 100.69K Points
Coach Math

139) A can do a work in 6 days and B in 9 days. How many days will both take together to complete the work?

  • (A) 3 days
  • (B) 3.6 days
  • (C) 7.5 days
  • (D) 5.4 days
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

M

Mr. Dubey • 100.69K Points
Coach Math

140) A, B and C together can complete a piece of work in 30 minutes. A and B together can complete the same work in 50 minutes. C alone can complete the work in

  • (A) 150 minutes
  • (B) 80 minutes
  • (C) 60 minutes
  • (D) 75 minutes
Correct Answer - Option (D)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

You are learning MCQ Questions of TET Department : 57 | Page : 14

Jump to

TAGs: TET mcqs, important TET mcqs, important TET questions, TET questions, mcq for TET, important mcq for TET, mcqs for TET, mcq questions for TET, mcq question for TET, prepare online for TET