Home
Exams
TET MCQs
Page 2
20000+ Important MCQs for TET
20000+ MCQs for TET are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning TET MCQ Questions.
Learn TET MCQs with answers [Page 2 of Department 57]
11) If Feb 12th,1986 falls on Wednesday then Jan 1st,1987 falls on which day?
(A) Wednesday
(B) Tuesday
(C) Thursday
(D) Friday
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
12) What number should fill the blank?
70, 71, 76, __, 81, 86, 70, 91.
(A) 70
(B) 71
(C) 80
(D) 96
Correct Answer - Option
(A)
Explanation :
In this series, 5 is added to the previous number; the number 70 is inserted as every third number.
13) What number should fill in the blank?
8, 43, 11, 41, __, 39, 17.
(A) 8
(B) 14
(C) 43
(D) 44
Correct Answer - Option
(B)
Explanation :
This is a simple alternating addition and subtraction series. The first series begins with 8 and adds 3; the second begins with 43 and subtracts 2.
14) What number should fill the blank?
VI, 10, V, 11, __, 12, III.
(A) II
(B) IV
(C) IX
(D) 14
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
15) What number should fill the blank?
(1/9), (1/3), 1, ____ , 9.
(A) (2/3)
(B) 3
(C) 6
(D) 27
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
16) What number should fill the blank?
83, 73, 93, 63, __, 93, 43.
(A) 33
(B) 53
(C) 73
(D) 93
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
17) What number should fill the blank?
15, __, 27, 27, 39, 39.
(A) 51
(B) 39
(C) 23
(D) 15
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
18) What number should fill the blank?
72, 76, 73, 77, 74, __, 75.
(A) 70
(B) 71
(C) 75
(D) 78
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
19) What number should fill the blank?
J14, L16, __, P20, R22.
(A) S24
(B) N18
(C) M18
(D) T24
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
20) What number should fill the blank?
4, 7, 25, 10, __, 20, 16, 19.
(A) 13
(B) 15
(C) 20
(D) 28
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of TET Department : 57 | Page : 2
Jump to Go
TAGs: TET mcqs, important TET mcqs, important TET questions,
TET questions, mcq for TET, important mcq for TET, mcqs for TET, mcq questions for TET, mcq question for TET, prepare online for TET