Home
Exams
TET MCQs
Page 1
20000+ Important MCQs for TET
20000+ MCQs for TET are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning TET MCQ Questions.
Learn TET MCQs with answers [Page 1 of Department 58]
1) Fill in the blank with suitable word.
She ...... a brief appearance at the end of party.
(A) put on
(B) put in
(C) put across
(D) put up
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
2) Fill in the blank with suitable word.
Life is to death as pleasure is to ......
(A) poverty
(B) suffering
(C) anguish
(D) pain
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
3) Fill in the blank with suitable word.
The machine is difficult to build ...... easy to maintain.
(A) but
(B) and
(C) for
(D) if
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
4) Fill in the blank with suitable word.
If you work beyond your capacity, you will naturally feel ......
(A) drowsy
(B) tired
(C) confident
(D) giddy
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
5) Fill in the blank with suitable word.
If you persists in telling lies to me I shall sue you ...... slander.
(A) to
(B) on
(C) for
(D) with
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
6) Fill in the blank with suitable word.
His father-in-law ...... him up in business.
(A) put
(B) made
(C) set
(D) built
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
7) Fill in the blank with suitable word.
...... works of reference are valuable as Encyclopedia, Brittanica.
(A) A few
(B) Few
(C) The few
(D) Fewer
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
8) Fill in the blank with suitable word.
This book is quite similar ......
(A) with the "Treasure Island"
(B) of that film we saw at school
(C) to the one I read last week
(D) than a story told by our teacher
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
9) In what year did the Symantec Corporation first release Norton Antivirus?
(A) 1990
(B) 1995
(C) 1988
(D) 1997
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
10) Radio telescopes are better than optical telescopes because
(A) They can detect faint galaxies which no optical telescope can
(B) They can work even in cloudy conditions
(C) They can work during the day and night
(D) All of the above
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of TET Department : 58 | Page : 1
Jump to Go
TAGs: TET mcqs, important TET mcqs, important TET questions,
TET questions, mcq for TET, important mcq for TET, mcqs for TET, mcq questions for TET, mcq question for TET, prepare online for TET