Home
Exams
TET MCQs
Page 10
20000+ Important MCQs for TET
20000+ MCQs for TET are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning TET MCQ Questions.
Learn TET MCQs with answers [Page 10 of Department 78]
91) One word substitution for - Deriving pleasure from inflicting pain on others
(A) Sadism
(B) Malevolence
(C) Bigotry
(D) Masochism
Correct Answer - Option
(A)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
92) One word substitution for - One who pretends illness to escape duty
(A) Truant
(B) Malingerer
(C) Hypocrite
(D) Concubine
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
93) Which of the following writs can be issued only gainst a overnment offlcial?
(A) Habeas corpus
(B) Mandamus
(C) Prohibition
(D) Certiorari
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
94) Which of the following fundamental right can be controlled by preventive detention act
(A) Right to religion
(B) Right to constitutional remedies
(C) Right to freedom
(D) Right to equality
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
95) Acquired Immuno-Deficiency Syndrome (AIDS) is caused by
(A) protozoa
(B) fungus
(C) bacteria
(D) virus
Correct Answer - Option
(D)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
96) The largest flightless bird which can run at a great speed is
(A) Emu
(B) Kiwi
(C) Ostrich
(D) Penguin
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
97) The 1st effective vaccine against polio was prepared by:
(A) James Simpson
(B) Robert Edwards
(C) Jonas E. Salk
(D) J.H. Gibbon
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
98) _____ percent of Delhites are suffering from Asthma & Rhinitis.
(A) 12%
(B) 13%
(C) 11%
(D) 10%
Correct Answer - Option
(C)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
99) Universal donors are people with the blood group
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
100) In onion the edible part is
(A) Stem
(B) Leaf
(C) Flower
(D) Root
Correct Answer - Option
(B)
No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.
You are learning MCQ Questions of TET Department : 78 | Page : 10
Jump to Go
TAGs: TET mcqs, important TET mcqs, important TET questions,
TET questions, mcq for TET, important mcq for TET, mcqs for TET, mcq questions for TET, mcq question for TET, prepare online for TET