20000+ Important MCQs for TET

20000+ MCQs for TET are available here. You can learn these questions for your better preparation. Questions are available with its correct answer. You can check the correct answer of any questions by clicking the option or show answer button.
Have a nice day and enjoy learning TET MCQ Questions.


Learn TET MCQs with answers [Page 9 of Department 78]

V

Vishal Gupta • 7.73K Points
Tutor III English

81) Change the speech:
Kannan said to Subha, "I'll return the book after I have read it."

  • (A) Kannan told Subha that he will return the book after he has read it.
  • (B) Kannan told Subha that he would return the book after he has read it.
  • (C) Kannan told Subha that he will return the book after he read it.
  • (D) Kannan told Subha that he would return the book after he had read it.
Correct Answer - Option (D)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

V

Vishal Gupta • 7.73K Points
Tutor III English

82) Change the speech:
I said to her, "Do you know how to dance?"

  • (A) I asked her if she does know dancing.
  • (B) I asked her if she had known how to dance.
  • (C) I asked her if she was known how to dance.
  • (D) I asked her if she knew how to dance.
Correct Answer - Option (D)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

V

Vishal Gupta • 7.73K Points
Tutor III English

83) Change the speech:
Radha said that the manager would go to Bombay the next day.

  • (A) Radha said, "Our manager will go to Bombay tomorrow."
  • (B) Radha said, "Our manager will be going to Bombay the next day."
  • (C) Radha said, "Our manager might be going to Bombay the next day."
  • (D) Radha said, "Our manager might go to Bombay tomorrow."
Correct Answer - Option (A)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

V

Vishal Gupta • 7.73K Points
Tutor III English

84) Change the speech:
The teacher said to me, "What is your name?"

  • (A) The teacher told me what my name was.
  • (B) The teacher asked me what my name was.
  • (C) The teacher asked me what my name is.
  • (D) The teacher asked me what was my name.
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

V

Vishal Gupta • 7.73K Points
Tutor III English

85) Change the speech:
"Call the first witness," said the judge.

  • (A) The judge ordered that the first witness be called.
  • (B) The judge asked them to call the first witness.
  • (C) The judge requested them to call the first witness.
  • (D) The judge said to them to call the first witness.
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

V

Vishal Gupta • 7.73K Points
Tutor III English

86) Change the speech:
The ox asked the dog not to sit there.

  • (A) The ox said to the dog, "Not to sit here."
  • (B) The ox said to the dog,"Do not sit here."
  • (C) The ox said to the dog, "Does not sit here."
  • (D) The ox said to the dog,"Did not sit here."
Correct Answer - Option (B)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

V

Vishal Gupta • 7.73K Points
Tutor III English

87) Change the speech:
Sandy said, "I have already written a letter to my family."

  • (A) Sandy said that she had already written a letter to her family.
  • (B) Sandy said that she wrote a letter to her family.
  • (C) Sandy said that she was writing a letter her family.
  • (D) Sandy said that she will write a letter to her family.
Correct Answer - Option (A)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

V

Vishal Gupta • 7.73K Points
Tutor III English

88) Change the speech:
She said, "I will now take rest for sometime."

  • (A) She said that I would now take rest for some time.
  • (B) She said that she will then take rest for some time.
  • (C) She said that she would then take rest for some time.
  • (D) She said that he will then take rest for some time.
Correct Answer - Option (C)

No Explanation found. Add Explanation and get +2 points.

You are learning MCQ Questions of TET Department : 78 | Page : 9

Jump to

TAGs: TET mcqs, important TET mcqs, important TET questions, TET questions, mcq for TET, important mcq for TET, mcqs for TET, mcq questions for TET, mcq question for TET, prepare online for TET